Grote & kleine ENVIE Wandelroutes
in groot-Dilbeek

Als er geen wandeling passeert aan Bar Envie, dan stippelen wij er zelf wel één uit.
Of beter nog dan stippelen we er ineens 2 uit!
Zo kan je all the way gaan en 12 kilometer afleggen doorheen het mooie Groot-Dilbeek (Grote Envie) , of 7 kilometer afleggen (Klein Envie’ke). En als wandelen niet echt jouw ding is maar eerder een excuus voor die glühwein nadien, dan gebruik je maar wat short cuts 😉
In elk geval; in het weekend kan je vóór en/of na de wandeling bij ons terecht om jouw innerlijke mens te versterken. Met eten en drank is dat dan.
De wandelingen vind je in het dropdown menu terug. Daar staat ook online de wandeling (of download de Route You app; nog handiger). Wij voorzien ook afgeprinte kaarten, voor zij die dat nog kunnen lezen.
Praktisch:
• Je begint de wandeling wanneer jij wil
• De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk (ook stevige buggy’s), maar trek wandelschoenen of laarzen aan want er zijn – gelukkig – ook kleinere weggetjes bij
• Enkel take-away (geen consumptie binnen of op ons terras, er staan banken langs de parking of picnic tafels op het grasplein waar je op krachten kan komen).
• Eten kan gereserveerd worden tot 1 dag op voorhand. Dat moet niet per se, maar zo ben je wel zeker van jouw portie want op is op.
• De wandeling zelf is natuurlijk gratis. Consumpties kunnen cash of via Payconic (of bank app) betaald worden. Dus géén bancontact machientje hier.
• Buiten onze zaak ben je zelf verantwoordelijk voor het respecteren van de Corona maatregelen. Ze hangen uit, mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn wat mag en wat niet.

In december zijn we elk weekend present (tenzij het geen weer is om een hond door te jagen), maar check op deze pagina voor de zekerheid of, wat en hoe.

1/1: 11u30 – 16u

2 tem 12/1 zijn we gesloten, dus dan helaas geen drank/eten te verkrijgen.