Grote & kleine ENVIE Wandelroutes
in groot-Dilbeek

Vanaf april zijn wij gesloten in het weekend zodat we ons helemaal kunnen voorbereiden op de heropening op 1 mei (of dat hopen we althans 🙂 ). Je kan de wandelingen nog steeds via onderstaande links downloaden en zelf afleggen. Van zodra de horeca weer open mag, staan wij in de weekends weer paraat en kunnen jullie weer naar hartelust eten en/of drinken na het wandelen.

 

Als er geen wandeling passeert aan Bar Envie, dan stippelen wij er zelf wel één uit.
Of beter nog dan stippelen we er ineens 2 uit!
Zo kan je all the way gaan en 12 kilometer afleggen doorheen het mooie Groot-Dilbeek (Grote Envie) , of 7 kilometer afleggen (Klein Envie’ke). En als wandelen niet echt jouw ding is maar eerder een excuus voor wat lekkers nadien, dan gebruik je maar wat short cuts 😉
In elk geval; op zondag (als het weer het toelaat)  kan je vóór en/of na de wandeling bij ons terecht om jouw innerlijke mens te versterken. Met zoetigheden en drankjes is dat dan.
De wandelingen vind je in het dropdown menu terug. Daar staat ook online de wandeling (of download de Route You app; nog handiger). Wij voorzien ook afgeprinte kaarten.
Praktisch:
• Je begint de wandeling wanneer jij wil
• De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk (ook stevige buggy’s), maar trek wandelschoenen of laarzen aan want er zijn – gelukkig – ook kleinere weggetjes bij
• Enkel take-away (geen consumptie binnen of op ons terras, er staan banken langs de parking of picnic tafels op het grasplein waar je op krachten kan komen).
• Zoetigheden kunnen gereserveerd worden tot 1 dag op voorhand. Dat moet niet per se, maar zo ben je wel zeker van jouw portie want op is op.
• De wandeling zelf is natuurlijk gratis. Consumpties kunnen cash of via Payconic (of bank app) betaald worden. Dus géén bancontact machientje hier.
• Buiten onze zaak ben je zelf verantwoordelijk voor het respecteren van de Corona maatregelen. Ze hangen uit, mocht het toch niet helemaal duidelijk zijn wat mag en wat niet.