Grote & kleine ENVIE Wandelroutes
in groot-Dilbeek

Als er geen wandeling passeert aan Bar Envie, dan stippelen wij er zelf wel één uit.
Of beter nog dan stippelen we er ineens 2 uit!
Zo kan je all the way gaan en 12 kilometer afleggen doorheen het mooie Groot-Dilbeek (Grote Envie) , of 7 kilometer afleggen (Klein Envie’ke). En als wandelen niet echt jouw ding is maar eerder een excuus voor die tartiflette of braadworst met Glühwein nadien, dan gebruik je maar wat short cuts 😉
In elk geval; iedere zondag kan je vóór en/of  na de wandeling bij ons terecht om jouw innerlijke mens te versterken met eten en drank.
De wandelingen vind je in het dropdown menu terug onder ‘Envie Wandelplezier’. Daar staat de link naar wandeling. Wij voorzien ook afgeprinte kaarten die je kan lenen tijdens de wandeling.


Praktisch:
• De wandeling is gratis en  begin je wanneer jij wil. De WC’s in onze zaak kunnen gebruikt worden als de nood hoog is.

• De wandelingen zijn voor iedereen toegankelijk (ook stevige buggy’s), maar trek wandelschoenen of laarzen aan want er zijn ook kleinere (lees: modderige) weggetjes bij.

• Enkel take-away (geen consumptie binnen of op ons terras, er staan banken langs de parking of picnic tafels op het grasplein waar je op krachten kan komen).

• Eten kan gereserveerd worden tot 1 dag op voorhand. Dit moet niet, maar zo ben je zeker van een portie want op is op.

• Consumpties kunnen cash of via Payconiq of bank app betaald worden (geen Bancontact toestel aanwezig).

• De meest recente Corona-regels hangen steeds uit aan onze zaak. Buiten ben je zélf verantwoordelijk voor het respecteren hiervan. Doe dit ajb nauwgezet voor jezelf, voor ons en iedereen.